|
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
kszaq
Nowy

|
|
na dobry poczatek - partner do plywania / cwiczenia TI? |
|
czy jest ktos moze zainteresowany wspolnym plywaniem / cwiczeniem zalozen TI w Warszawie lub okolicach?
Chodzi o zebranie grupy osob (w roznych miastach Polski) cwiczacych TI w celu wspolnego plywania / praktycznej wymiany doswiadczen / uwag itd.
|
|
| Sro Lis 14, 2007 10:39 pm |
|
 |
ti-europe
Nowy

|
|
|
|
jest to super pomysł - polecam wszystkimb zainteresowanym dalsza poprawa techniki i miłym towarzystwem.
|
|
| Sob Lis 17, 2007 3:53 am |
|
 |
Wiciu
Nowy

|
|
|
|
Witam
Wypróbowałem osobiście ta metodę kraula i jest super. Jestem co prawda amatorem, ale widzę wielką różnicę. Przyglądając się temu z boku można odnieść wrażenie, że płynie się nieco anemicznie, ale zupełnie inne wrażenie mam gdy ktoś płynie na innym torze. Wykonuję o połowę ruchów mniej i pokonuje basen szybciej, mniej się męczę. Nabyłem też ostatnio DVD pt.: "Delfin metodą Total Immersion". Nie wiem czy dobrze zrobiłem, bo nie umiem pływać delfinem i może najpierw powinienem zacząć uczyć się metodą tradycyjną by mieć porównanie...
Jakby ktoś z Łodzi był zainteresowany wymianą doświadczeń (moje są niewielkie), spostrzeżeń to zapraszam.
|
|
| Pon Lip 21, 2008 2:07 am |
|
 |
godzio
Nowy

|
|
|
|
Dla mnie to też odkrycie. cały czas robie mase błędów ale juz widze że pływam dużo szybciej niz większośc ludzi na basenie 
|
|
| Pon Paź 13, 2008 11:26 pm |
|
 |
godzio
Nowy

|
|
Re: na dobry poczatek - partner do plywania / cwiczenia TI? |
|
 |  | czy jest ktos moze zainteresowany wspolnym plywaniem / cwiczeniem zalozen TI w Warszawie lub okolicach?
Chodzi o zebranie grupy osob (w roznych miastach Polski) cwiczacych TI w celu wspolnego plywania / praktycznej wymiany doswiadczen / uwag itd. |
A na jaki basen chodzisz?
|
|
| Pon Paź 13, 2008 11:27 pm |
|
 |
kszaq
Nowy

|
|
|
|